Restaurant Pluim in Alkmaar Centrum (Verbouwing)

20190208_094335[17833].jpg

De laatste maand(en) hebben we hard gewerkt om het nieuwe restaurant Pluim voor de opening begin februari helemaal af te krijgen. Dit is gelukkig gelukt & we zijn heel blij met hoe de nieuwe hotspot van Alkmaar eruit is komen te zien. Een select aantal beelden staat inmiddels in ons portfolio & verder kunnen we u ten zeerste aanraden de plek eens te bezoeken voor Alkmaar’s lekkerste kip!

Als warme broodjes

Door alle drukte (ok, toegegeven, en de bouwvak afgelopen weken) vergeten we nog wel eens om een nieuwsberichtje te plaatsen, zodoende was het weer de hoogste tijd. Recentelijk hebben we de bakkerij van het bakkersemperium van Jos Rood in Alkmaar stevig onder handen mogen nemen! 

De winkel is vanaf 'punt 0' verbouwd, tevens hebben we zelf het interieur mogen ontwerpen en ontwikkelen. Daarbij hebben we gekozen voor een authentieke uitstraling die perfect bij het gevoel van de bakkerij past. Komt u snel een croissantje halen?

Meer foto's vindt u in ons portfolio.

CREATIES DICK KAANDORP OP KAESKOPPENSTAD

Kaeskoppenstad 2015 in Alkmaar was weer een groot succes! Dick Kaandorp was door de organisatie verzocht om verschillende creaties uit het verleden opnieuw te bouwen, zodat bezoekers konden ervaren hoe het leven in oud Alkmaar eruit zag. Dit jaar bestonden de bouwwerken onder andere uit een hefboom (vroeger gebruikt voor het laden en lossen van goederen) en één van de allereerste duikboten.

Vernieuwde website

29-12-2014

Sinds december 2014 zijn we bezig met het realiseren van een vernieuwde website. De nieuwe site is overzichtelijker, biedt de lezer (u) ruim inzicht in onze visie en diensten en kent een gebruikersvriendelijke lay-out. Tevens vonden wij het belangrijk dat ons online platform de huisstijl en het gevoel van het bedrijf perfect uit zou dragen. 

Naar verwachting is www.dickkaandorp.nl in de tweede week van januari (2015) volledig vernieuwd. In de tussentijd is de website ook al operatief, maar kunnen sommige elementen nog minder goed of niet werken. Heeft u zelf suggesties met betrekking tot onze website? Laat het ons weten!